Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2011. június 13., hétfő

Laminálás, mágnescsík

Én inkább a természetes dolgokat kedvelem, és hát valljuk be a lamináló műanyag és a mágnes ettől nagyon távol áll. Mégis miért használon őket annyiszor? Mert annyira praktikusak, gyorsan, jól használható gyerekjátékok készíthetők belőlük, hogy egyszerűen vétek lenne nem kihasználni a lehetőséget.

Villámgyorsan elkészíthető medence játék

A fiam már télen elkezdte kérdezgetni, hogy mikor fújjuk már fel a kerti medencét (egy kisebb teraszra tehető példány). Az állandó válasz: "majd nyáron!" volt. Június elején aztán egyszer megjegyeztem, hogy te jó ég, már június van, amire rögtön lecsapott: akkor már nyár van, akkor fel lehet fújni a medencét... Mindezt viharos, szeles, esős, hűvös időben :-)... Ezután mindennap téma volt. Tegnap jutottunk el odáig, hogy végre beizzítsuk. Kellett valami gyorsan összedobható játék, mert vizes játékaink nem nagyon vannak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...