Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2013. május 13., hétfő

"Feltörekvő blogok reklámja" - avagy díjat kaptam...


Nemrég elismerést kaptam egyik kedvenc blogom írójától. (Blogján számos fantasztikus játékot, fejlesztő ötletet találhattok, kedves tálalásban....)
Nehéz időszakban ért épp, így különösen értékeltem a dogot, végre valami pozitív dologra is figyelhettem egy rövid időre. Sajnálom, hogy csak ekkora késéssel tudok rá reagálni, remélem megbocsájtja nekem... Köszönöm Sucika, hogy megtiszteltél vele!
A kapott díjakat általában nem szokásom tovább adni (nem tudom megmagyarázni miért van ellenérzésem minden továbbadósdi dolog iránt), de ez esetben a díj feltételében szereplő 200 fős olvasói limit miatt ez a lánc a még kevéssé ismert blogok ismertebbé tételében segítő kezdeményezés is egyben, így szívesen sorolom fel néhány kedves olvasni/néznivalómat.
A díjjal járó teendők:
1. Megemlítem kitől kaptam.
2. Felsorolok 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a rendszeres olvasók száma.
3. Egy-egy kommentet hagyok a kiválasztott blogoknál.
Tehát akiket felkeresésre ajánlok jó szívvel:
- Zsófi és az ő csodálatos grafikái
- Bemka és az ő csodálatos babái
- Magdi és az ő egyszerű és nagyszerű ételei
- Biloba és az ő csodálatos varrományai
Látogassatok el Hozzájuk, ha még nem ismernétek Őket...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...