Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2012. február 5., vasárnap

Farsangi előzetes - jelmezkészítés

Elért minket is a farsangi láz. Csemetém néhány hónapon át azt tervezte béka lesz. Örültem neki, mert ad1: nem valami rajzfilmfigura, ad2: könnyű kivitelezni. Persze a farsang előtt pár héttel a békából krokodil lett, de éles fogakkal ám! Hát megint feladta a leckét!
Tavaly sem volt egyszerű kitalálni a jelmezét (akkor róka akart lenni, ezt megnézheted itt), de ez még cifrább. Ráadásul ma beteg lett, úgyhogy a héten úgy kell valamit alkotnom, hogy közben ápolom, sőt "meggyógyítom" természetesen a farsangra. Fő az optimizmus. A terv már megvan, a részletekkel a héten jövök, mert pénteken FARSANG az oviban!

2 megjegyzés:

  1. Az én fiam is krokodil akar lenni (már tavaly is az akart lenni, de lebeszéltem), most belementem,h. az lehet. Már készül neki a jelmez - nem egyszerű. Jövő7 pénteken lesz. Kíváncsi vagyok a Tiedre:)Én hasonlót fogok neki készíteni: http://www.flickr.com/photos/pigwidget/5507404069/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ari!
      Köszi a linket, nagyon jópofa. Én varrom a jelmezt (pontosabban ismét átalakítom egy korábbi ruhámból). Egy fórumon olvastam az ötletet: egy baseballsapit hekkelek át, nem tudom mennyire fog sikerülni. Azért a cipősdoboz fej ötletet elraktároztam, ha a varrott fej mégsem jönne össze :-)... Jó jelmezkészítést, remélem a végeredményt közzéteszed...

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...