Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2015. február 13., péntek

Farsangi jelmez villámgyorsan, egyszerűen - tudós

Idén a fiam levette a vállamról a jelmez kitalálás és kivitelezés terhét. Először összeszedett egy kis listát, milyen jelmezek közül szeretne választani: kommandós, Hulk, Vasember. Átbeszéltük, hogy melyiket hogyan lehetne kivitelezni, így a kommandós és a Vasember kiesett. Már elkezdtem azon agyalni, hogy a két évvel ezelőtti batman jelmezében használt műizmokhoz hasonlóan hogyan varrjam majd meg Hulk izmait, de aztán rájöttünk, hogy az így nagyon meleg, már-már kabát vastagságú jelmez lenne. Ekkor előállt az egyszerű, de nagyszerű ötlettel: legyen TUDÓS.

Felvette az apja fehér ingét köpeny gyanánt, az egyik napszemüvegünkből kivettük a lencsét, csinált magának egy csíptethető tartóba tett névkártyát, zsebrerakta a fehér patkány plüssét és a mini mikrószkópját és tádáám:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...