Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2012. június 22., péntek

Ballagási ajándék: a fiam rajzolt, én varrtam...

Csodás kezdeményezésről olvastam Lidércke egy korábbi bejegyzésében. Azonnal beleszerettem  a módszerbe is, és elhatároztam, hogy fogunk mi még így ajándékozni: a gyermekem megtervezi, én megvarrom.
Múlt hétvégén ballagott nővérem lánya, és az ő ballagási "plüsse" már így készült.

Az ötletet imádta a fiam, tetszett neki, hogy a maga 4 és fél évével megtervezheti mit kapjon az unokatestvére.
A lerajzolt szörnyit (aki egyébként Kokokó névre hallgat) lefénymásoltam, jó pár centi ráhagyással az alapján szabtam, varrtam. A hátára zseb került... (annak a bizonyosnak, amit aztán arra költhet amire szeretné....)
Magyarázat: a kezében a tervező kommentárja szerint banán és citrom van :-)





2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a bejegyzéseid, jó ötleteket találtam nálad. Ezért is gondoltam, hogy szeretnék neked továbbadni egy díjat! Légyszi, "vedd át" nálam! Sok szeretettel adom...
    További szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Én is gondoltam Rád!!! De csak most vettem észre sucika bejegyzését.......... Sok hasznos ötletet valósítottam meg az oldaladról. Remélem azért elfogadod Tőlem is, a plusz 11 kérdést....

    http://sutacica.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam-erikatol.html

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...