Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2011. augusztus 9., kedd

Miegyéb: ajándékötletek óvónéniknek...

A fiam szeptemberben kezdi az ovit. Ebben az évben egy időközben bölcsivé fejlődött családi napköziben töltötte a délelőttöket.
Nagyon szuper kis hely, szuper óvónénikkel. Szeretett odajárni, én is teljesen nyugodt voltam, hogy a lehető legjobb helyen van, és rengeteget tanult, fejlődött a 11 hónap alatt. A végén mindenképp szerettünk volna a csemetémmel valami apróságot készíteni emlékül, remélem ők is annyira örültek neki, amekkora szeretettel mi készítettük.

Ebben az intézményben is csoportba járnak a gyerekek, csoportonként 2 óvónővel, de sok más hasonló intézménnnyel ellentétben, itt tényleg minden ott dolgozóval aktív kapcsolata van a gyerkőcöknek. A délelőttöket jó időben a 3 csoport együtt tölti az udvaron, és az óvónők ott is aktívan foglalkoznak velük, így a manó mindig mesélgette, melyikükkel mi a kedvenc játéka, tényleg szerette mindegyiket. Adva volt tehát, hogy mindenkire gondoljunk mi is...
Ami született:

Vásároltunk megfelelő számű m betűs édességet, ennek van egy celofán védőcsomagolása, amit oldalt nyitott, így ideális egy megfelelő méretű rajz becsúsztatására...
Tamás kiválasztotta, melyik óvónénihez milyen szín illik, eldöntötte kinek mit szerertne rajzolni, majd az adott méretűre vágott lapokra filccel elkészítette a műveket. A lapokat becsúsztattam a celofán alá, a másik oldalra az adott színnel készült egy-egy kis repülő alakú felirat is (ez volt a jele).

A saját óvónénik csomagja még kiegészült egy kis varrománnyal is (mobiltöltő tartóval - korábbi leírás itt, pzstartóval, levendulapárnákkal):


Az utóbbi képen szereplő pzs tartót Ancsika profi leírása alapján készítettem picivel növelve (így kb. 20 pzs fér bele).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...