Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2013. március 28., csütörtök

Tavaszi virágok: nőnapi ajándék óvónéniknek

A blogon már megszokott, hogy mivel mindennel az utolsó pillanatban (vagy az utolsó utániban) készülünk el, ezért ötletadónak csak következő évben számít egy-egy bejegyzés. A nőnappal ezúttal sincs másképp.
Ezévben az Apróságok blogon találtam egy nagyon aranyos ötletet, amit kissé módosítva el is készítettünk. (Ezúttal is köszönöm szépen az ötletet.)



A módostásra azért volt szükség, mert mi nem a csoporttárs lánykáknak, hanem az óvónéniknek szántuk, és hát a felnőttek talán nem díjazták volna annyira a nyalókás megoldást.
Ezért a nyalókát mi folpackba tekert mázas csokigolyókra cseréltük, amit áthúzva a két papírvirágon rákötöztünk egy hurkapálcára (pontosabban egy elvágott fa saslikpálcikára), majd betekertük zöld kreppapír csíkokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...