Egy tüneményes, nagyon érdeklődő és tanulnivágyó fiúcsemete boldog édesanyja vagyok. Szeretném bemutatni néhány egyszerű saját készítésű játékunkat, ajándékunkat, hátha más is hasznát veszi... Ha tetszenek, légy rendszeres olvasóm, várlak vissza... (Harsányi Éva)

2011. január 20., csütörtök

Bevezetés...

Jelenlegi életem legújabb hobbija a "játékgyártás". Egyszer csak azon kaptam magam, hogy lelkesen törtem a fejem azon, hogy milyen házilag viszonylag könnyen előállítható játékkal tudnék örömöt szerezni édes kis kétévesemnek. Ő ehhez szerencsére nagyon jó partnernek bizonyult, fáradhatatlanul tesztelgette a kreálmányaimat. Egyszerű dolgok, valószínűleg nincs bennük túl sok újdonság, sok ügyes anyuka blogjának olvasása közben, vagy webes játékboltok böngszése közben talán némelyik inspirációját láthattam is valahol, nem tudom... (Jópárnál előfordult, hogy elkészítés után találtam meg a bolti verziót!) Mindenesetre úgy döntöttem leírom miket, hogyan készítettem el, hátha valaki kedvet kap és megcsinálja a csemétéjének.
Igyekszem rendszeresen (hetente) írni, legalábbis míg lesz ötletem... A legtöbbhöz színes nyomtató (vagy jól rajzoló anyuka), lamináló, varrógép szükséges. No meg némi türelem....
Jó nézelődést és méginkább önfeledt játékot kívánok!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Éva!

    Az interneten böngészve megtaláltam http://jatekokhazilag.blogspot.hu/ oldaladat, mely nagyon megtetszett. Most azért írok, mert a honlapod témája kapcsolódik az én blogoméhoz, így ha neked is tetszik az enyém, és egyetértesz, akkor szívesen működnék együtt veled.

    A blogom a http://www.jatektervezok.blogspot.com/ cím alatt található, és alapvetően játékok tervezésével, véleményezésével foglalkozik. A küldetés kettős: egyrészt szeretném az emberek játék iránti szeretetét jobban elmélyíteni, mivel a kézzel fogható társasok nem csak jó szórakozást jelentenek, hanem erősítik a közösséget, a családot. Másodlagos, de mégis fontos küldetés továbbá, hogy olyan játékokat mutassak be, amelyek igényesek, van értelműk, tanítanak minket. Sajnos manapság nagyon sok "gagyit" lehet kapni a piacon, amit valamiért mégis megvesznek az emberek ... feleslegesen. Ennek megelőzéséhez szeretnék támpontot nyújtani. A blog mindezek mellett egyéb lehetőségeket is nyújt: nyomtatható társasjátékok letöltése, pályázati kiírások stb.

    Az együttműködés első lépésének arra gondoltam, hogy kölcsönös link, vagy bannercserével népszerűsíthetnénk egymás oldalát. Jó reklám neked, és jó reklám nekem! Ez persze csak az első lépés. A jövőben tervezek olyan akciókat is a blogomon, ahol majd a partnerek együttműködésére - így a te együttműködésedre - is számítok. Szavazások, versenyek, vélemények, cikkírás... és persze cserébe folyamatosan megjelenik a te oldalad valamilyen módon ezekben az akciókban.

    Hát ennyi röviden az ötlet és a koncepció. Ha tetszik, kérlek írj egy válasz e-mailt, amiben 500-1.000 karakterben egy bemutatkozást írsz az oldaladról, küldesz egy linket és egy képet, amire kattintva a látogatók eljutnak majd hozzád. Ezt megjelentetem egy bejegyzésben, és felkerülsz az együttműködő partnerek oldalra. Cserébe csak annyit kérek, hogy az oldaladon jól megtalálható helyen helyezd el az általam mellékelt képet egy a http://www.jatektervezok.blogspot.com/ oldalra mutató linkkel.

    Várom válaszodat, és minden jót kívánok!

    --
    Bőhl Attila
    H-7632 Pécs, Eszék u. 33.
    Mobil: +36 30 562 3430
    E-mail: bohl.attila@gmail.com
    Blog: http://www.jatektervezok.blogspot.com/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...